neděle 24. ledna 2010

1.Den- Slavnostní den


Dnes je pro mě velice významný den,je to první den mého projektu a zároveň, a to je hlavní, má moje dceruška Ellinka své druhé narozeninky. Je neskutečné jak je veliká,ještě nedávno byla v peřince,vážila 2340 gr a měřila 46 cm,takový malý uzlíček našeho štěstí . Dnes už je to velká slečna,žádný miminko,strašně ráda se parádí,chce pořád dělat "cuíky" a nosit šatičky,prostě tipická ženská. Oslava byla rozdělena na 2 části,bylo nás moc takže část přišla včera a část dnes,aspoň si to Ellinka patřičně užila.K narozeninám dostala spousty dárků,ale nejvíce jí udělal radost fén,zrcátko a hřebínek,Pořád chodí a fénuje nás,češe a činčá.
Takže Ellinečko moje milovaná,dnesšní den patří tobě tak jako i tento blog. Přeju ti aby jsi byla pořád takové sluníčko jako do teď,aby jsi byla zdravá,šťastná,a aby tě nic netrápilo. Moc tě miluju jsi moje největší štěstíčko. Tvoje máma

3 komentáře:

  1. Přeji tomuto blogu, aby byl plný krásných záznamů a dokumentací!! A celé Vaší rodince, aby každý, i ten všední den, byl malým svátkem pohody a lásky.

    OdpovědětVymazat
  2. Věruš.... malé princezně Ellince přeji k narozeninkám vše krásné.... a jen samé úsměvy.... a Tobě přeji, abys z ní měla vždy jen samou radost.... Tvému blogu krásné fotky a vysokou návštěvnost....:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Foolinko, gratuluju k novýmu blogu a přeju krásný fotečky, těším se na ně!

    OdpovědětVymazat